SommerKunstSkole uge 32: Billedkunst for børn

DKK 1.250,00

14 på lager

Varekategori:

Vi vil gerne invitere til SommerKunst Skole for børn. Vi glæder os til at være sammen med børnene til kreative og spændende dage med fokus på kreativitet, kammeratskab, kunst og succesoplevelser for alle.  I en hel uge skal vi skitse, tegne og male, og med god tid til projekterne. Vi skal møde nye kammerater, ud i naturen ved galleriet og selvfølgelig have det rart og sjovt.

Sted: Galleri Steenberg & Høj, Frederiksdalvej 18, 8940 Randers sv
Tid: mandag-fredag kl 9.00 – 14.00 (fredag er der fernisering kl. 14-15)
Børnene er velkommen fra kl 8.00
Alder: 6-16 år

Pris: 1.250 kr.  Det er inkl. alle materialer og selvfølgelig har vi fundet på nye spændende kreative aktiviteter. Programmet for ugens aktiviteter modtager i ca 2 uger før det starter.
Spørg efter søskenderabat.

Tilmelding til Anna på tlf. 6095 1208 – mail: anna.frost.steenberg@gmail.com eller til Rikke på tlf. 5129 7733 –  mail: 8930rha@gmail.com – med følgende oplysninger: Barnets navn og alder + tlf.nr. og mail til kontaktperson i ugen.
Efter tilmelding her i webshoppen modtager du en særskilt mail med velkomstbrev og faktura der skal betales senest 1. juni.

Vi skal være ude hvis vejret tillader det, så tag gerne et tæppe/siddeunderlag med. Der skal desuden selv medbringes mad og drikkedunk. Der kommer små overraskelser i ugens løb, f.eks. is, boller, kage, frugt og lign.
Vi har god plads at være på, både inde og ude.

I er altid meget velkommen til at kontakte os hvis der er spørgsmål.

Håber vi ses til kreativ sommersjov.

 

Mange hilsner fra

Anna & Rikke