SommerKunstSkole uge 26: Billedkunst for børn

DKK 1.100,00

5 på lager

Varekategori:

Vi vil gerne invitere dig til SommerKunstSkole for børn. Vi glæder os til at være sammen med børnene til kreative og spændende dage med fokus på kreativitet, kammeratskab, kunst og succesoplevelser for alle.  I en hel uge skal vi skitse, tegne og male, møde nye kammerater, ud i naturen ved galleriet og selvfølgelig have det rart og sjovt.

Sted: Galleri Steenberg & Høj, Frederiksdalvej 18, 8940 Randers sv
Tid: mandag-fredag kl 9.00 – 14.00 (fredag er der fernisering kl. 14-15)
Børnene er velkommen fra kl 8.00

Pris: 1.100 kr.  Det er inkl. alle materialer og selvfølgelig har vi fundet på nye spændende kreative aktiviteter. Programmet for ugens aktiviteter modtager i ca 2 uger før det starter.

Da vi har besluttet kun at have ca 20 børn på hvert hold, anbefaler vi hurtig tilmelding – betalingen forfalder snarest derefter.

Tilmelding til Anna på tlf. 6095 1208 – mail: anna.frost.steenberg@gmail.com eller til Rikke på mail: rikke@galleristeenberghoj.dk – med følgende oplysninger: Barnets navn og alder + tlf.nr. til kontaktperson i ugen.

Vedr.  covid 19 så følger vi selvfølgelig myndighedernes anbefalinger. Vi skal være ude rigtig meget, så tag gerne et tæppe/siddeunderlag med. Der skal desuden selv medbringes mad og drikkevarer.

Vi har god plads at være på, både inde og ude, så vi nemt kan overholde afstandskrav mm.

I er altid meget velkommen til at kontakte os hvis der er spørgsmål.

Håber vi ses til kreativ sommersjov.

 

Mange hilsner fra

Anna & Rikke