Workshop: Linoleumstryk og monotypi – 1. juni 2024

DKK 550,00

2 på lager

Varekategori:

Velkommen til krea-workshop
Dagen er en introduktion til linoleumssnit- og tryk & grafik-teknikken monotypi.

Linoleumssnit og -tryk: Du lærer at anvende knivene, overføre motivet til skærepladen, håndtering af maling og valse, lidt om papirkvaliteter og forskellige metoder til at trykke motivet.
Du når at lave mindst 4-6 tryk af hver plade, alt efter hvor kompliceret motivet er. Desuden er der et udvalg af udskårne motiver der kan benyttes, når vi leger med flerfarvetryk og måske også reduktionstryk.

Materialer der er inkluderet i prisen: 2 stk. skæreplader, A5+A4 og masser af trykpapir i forskellige kvaliteter. Øvrige materialer der skal benyttes er til rådighed og kan bruges efter behov.

Monotypi er en grafisk teknik med mange muligheder for at trykke billeder. Man kan male, tegne eller lave collage med skabeloner og stencils. Der kan også opnås strukturer direkte fra blade, tekstiler, plastik og meget mere, til både figurative og abstrakte billeder.

De forskellige teknikker gennemgås, og hvordan de kan blandes. Desuden håndtering af maling og valser, lidt om papirkvaliteter og forskellige metoder til at trykke motivet.

Du når at lave MANGE tryk, selvfølgelig alt efter hvor kompliceret motiverne er. Desuden er der et udvalg af udskårne skabeloner der kan benyttes, når vi leger med flerfarvetryk i lag.

Alle materialer er inkluderet i prisen. Masser af trykpapir i forskellige kvaliteter. Øvrige materialer der skal benyttes er til rådighed og kan bruges efter behov.
Vi trykker på en proff. grafikpresse og evt. i hånden med forskellige redskaber.
Det kræver ingen forkundskaber, alle kan være med.

Dato: Lørdag den 1. juni 2024  kl. 10-15

Pris: 550 kr. Inkl. alle materialer og kaffe/the og sødt
Sted: Frederiksdalvej 18, 8940 Randers sv
Underviser: Rikke Høj Andersen, billedkunstner

Ved spørgsmål kontakt da gerne Rikke på mail@galleristeenberghoj.dk eller tlf. 5129 7733